Feestelijke afsluiting Holsthoek

Feest op Obs de Holsthoek

Met ingang van het nieuwe schooljaar houdt De Holsthoek na 62 jaar op als zelfstandige school te bestaan. De school in Den Nul gaat fuseren met Ojs De Klimboom en Obs Ter Stege. Groep 7 en 8 blijven nog wel gebruik maken van het schoolgebouw.
We willen stil staan bij dit afscheid met een mooi feest op vrijdag 21 juni. Voor de leerlingen organiseren we een Streetbeatsdag. Iedereen die een verleden heeft met de school of De Holsthoek een warm hart toedraagt, nodigen we uit voor een gezellig samenzijn. Tussen 16.00 en 20.00 uur is er gelegenheid elkaar te ontmoeten en beeldmateriaal te bekijken onder het genot van soep met een broodje. Voor de catering willen we graag weten hoeveel mensen er ongeveer komen. Wilt u dit uiterlijk 1 juni doorgeven via onze Facebookpagina https://www.facebook.com/obsdeholsthoek of mailen naar obsdeholsthoek@de-mare.org?

Heeft u foto’s en/of andere materialen die wij tentoon kunnen stellen, neem dan contact met ons op via Facebook, mail of bel 0570-561616. We gaan uiteraard zeer zorgvuldig met de materialen om.

Hopelijk tot ziens op 21 juni 2019!