Einde schooljaar

Op donderdag 11 juli sloten we het schooljaar af met ons jaarlijkse eindfeest. Het is inmiddels een traditie geworden dat ouders en kinderen samen iets lekkers maken voor het buffet. Ook dit keer zag het er weer heerlijk uit en het smaakte goed! Na het eten was het tijd voor toespraakjes en afscheid nemen. Alle ouders werden bedankt voor hun inzet. De ouderbetrokkenheid was enorm groot dit jaar en daardoor hebben we veel leuke activiteiten kunnen ondernemen met de kinderen. Juf Diana werd in het zonnetje gezet omdat zij na ruim 22 jaar afscheid moet nemen van De Holsthoek. Er werd voor haar gezongen, er volgenden mooie woorden en ze kreeg leuke cadeaus. 
Daarna genoten we van de roofvogels en verhalen van Reinier de Vries. De valkenier was 10 jaar geleden ook al op De Holsthoek, maar bracht dit keer nog meer soorten mee. Zo had hij allerlei uilensoorten waaronder de oehoe en steenuil bij zich, maar ook de snelste vogel ter wereld; de slechtvalk. Erg mooi en leerzaam!
Tot slot werd er touw getrokken. De leerlingen wonnen het van de ouders, maar de jongens waren sterker dan de meisjes.
We kunnen terug kijken op een prachtig schooljaar en hebben het met dit eindfeest mooi afgerond. Voor nu wensen we allen een hele fijne zomervakantie, geniet ervan!

  

  

  

Laatste Nieuws

Data oud papier 2020
Kerstknutselen 2019
Einde schooljaar
Eindfeest 2019
Modderdag 2019

Uit het fotoboek

Hellendoorn 2019 (29) Hellendoorn 2019 (27)
Hellendoorn 2019 (28) Hellendoorn 2019 (26)