Op 11 juli hebben we een laatste eindfeest in deze samenstelling met elkaar. Om 18.00 uur starten we met een buffet. Net als voorgaande jaren vragen we de kinderen om samen met hun ouders hapjes (30 per kind) te maken. Er hangt een intekenlijst aan de deuren om ervoor te zorgen dat er niet te veel van hetzelfde klaargemaakt wordt.
Na het eten komt er een valkenier. Hij was 9 jaar geleden ook al eens op De Holsthoek. Hij kan prachtig vertellen over roofvogels en brengt er uiteraard verschillende mee.
We sluiten traditiegetrouw af met touwtrekken. Wie zijn er dit jaar het sterkst? De jongens of de meisjes, leerlingen of ouders?
We maken er een gezellig feest van ter afsluiting van het schooljaar. We kunnen nog wel wat hulp gebruiken bij het klaarzetten en opruimen. Laat maar even weten of je beschikbaar bent.