Natuurmuseum Holterberg

Groep 1-2-3-4 bracht op 6 maart een bezoek aan het Natuurmuseum op de Holterberg. Nadat Anton de opdrachten had uitgelegd gingen we tweemaal door het museum met twee verschillende speurtochten. De kinderen keken hun ogen uit, het was een en al verwondering. We zagen prachtige dieren in mooie diorama's. Ze mochten van Anton zelfs even in een diorama met herten. Het leek alsof de kinderen in een landschap met herten liepen. Na het bezoek was er nog even gelegenheid om het Bos van Daantje Das door te lopen met allerlei natuurlijke speelmaterialen. De tijd vloog voorbij. De buschauffeur nam ons vervolgens mee over de toeristische route over de Holterberg. Op school maakten de kinderen een fotoverslag van het bezoek.