Alfabetopdrachten

De kinderen van groep 5 oefenden op allerlei manieren het alfabet en kregen bij de introductie hulp van groep 1-2-3. Devin uit groep 5 maakte een verslagje van de opdracht.

Alfabetopdracht
Wij deden een opdracht met de kinderen van groep 1,2,3,5. Je moest staan in alfabetvolgorde van a tot z.
We hadden ook andere leuke opdrachten gedaan. En we hadden een groep 5 opdracht met de krant.
We moesten de opdracht doen van alfabetische volgorde. Je moest eerst een kort stukje uit de krant kiezen. Je moest een kort stukje lezen uit de krant. En dan elk woord dat je tegen komt moest je opschrijven. En we moesten een andere opdracht doen. We moesten dingen zoals een jurk en lijm en verf in goede volgorde leggen .Dan moet je de a onder het ding dat met de a begint leggen.

Geschreven door Devin Spieker

Woorden uit een krantenartikel in alfabetische volgorde opschrijven. En een Sint ABC maken.

Herken je de A, b en c?

• ABCopdr.jpg