Helpen op de boerderij

Boerderij
Ik ben woensdag weer op de boerderij geweest. en mocht de kalfjes weer voeren .
en ik mocht voor de eerste keer melkpoeder maken. En na de pauze mochten we op de tractor . of bij de geitjes Bella het paard en de kippen .
dit is getypt door thomas Kruitbosch. Op vrijdag 27 november

wij waren op de boerderij bij familie steendijk.
eerst gingen ze de groepjes maken. toen gingen ze ons rond lijden. toen gingen we een opdrachten doen en die waren héél leuk! Ik zat bij Eline, Sem, Iris, Tijmen, Puck, Imke, juf Miranda en Margot steendijk.en wij moesten de pinken voer geven en plastic opvouwen.
en één groep moest de stal uit mesten en er was ook een zieke koe want er werd een kalfje geboren en die werd daarnaar ziek dat vind ik zielig en de pinken eten dit: hooi tarwe mais zacht gras.
Van Maud

Wij gingen 4 november 2015 naar de boerderij van wilko
Daar gingen we eerst luisteren wat we gingen doen en daarna
Gingen we het erf verkennen en daarna gingen we een speurtocht
Ik zat in het groepje met Leila Sanne ik Nynke Niels Bregje thomas
Van Ruben

De boerderei
Het was heel leuek. En ik moest de stal uit mesten en – Dat was heel luek maar het stonk egt naar poep maar dat maakt mji niet uit en nog maals het was egt heel leuk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!! en 1 ding was egt saai Eet en drinken
janick

Wij zijn naar boerderij steendijk geweest. Eerst kregen wij een rondleiding. Daarna gingen wij in groepjes opdrachten doen.
En toen iedereen klaar was gingen we eten en drinken. En na het eten en drinken gingen we tikkertje spelen. En daarna ging ik met ons schoonmaken in de stal. En ik zat bij Ruben Leila Niels Sanne. En we zaten op stro 2 keer. En er waren 3 groepjes. En we lopen 2 aan 2. En op het laatste moment speelde ieder kind. En ons groepje begon bij 1. En er waren 13 vragen.
En dit was van thomas kruitbosch

Media
  • boerderij.jpg

Laatste Nieuws

Data oud papier 2020
Kerstknutselen 2019
Einde schooljaar
Eindfeest 2019
Modderdag 2019

Uit het fotoboek

Hellendoorn 2019 (29) Hellendoorn 2019 (27)
Hellendoorn 2019 (28) Hellendoorn 2019 (26)