Start groep 4-5-6

Wij zijn het jaar weer enthousiast begonnen.
De kinderen zijn hard aan het werk met spelling/taal/rekenen en alle andere vakken die er nog bij komen.

Groep 4 werkt voor het eerst met nieuwsbegrip het eerste onderwerp ging over: Bijzondere expeditie naar de Noordpool (Spitsbergen). De onderwerpen zijn altijd actueel en voor alle groepen hetzelfde maar op verschillende niveaus.

We zijn de afgelopen weken weer met de Kanjertraining gestart. We hebben een hoepel van vertrouwen gemaakt met een poppetje van ons zelf. Het thema van deze maand september is:
”Wij vertrouwen elkaar”.

Dinsdag 15 september gaan de groepen 1 t/m 5 op schoolreisje naar het Avonturenpark in Hellendoorn. We hebben er zin in!!!
Op de informatieavond van 16 september gaan we u nog veel meer informatie geven wat de kinderen gaan leren dit jaar.

• kids.jpg