Welkom bij groep 1-2-3-4

Juf Diana heeft 10 leerlingen in deze gezellige combinatiegroep. We werken veel met coöperatieve werkvormen, hierdoor leren de kinderen van en met elkaar. We zorgen daardoor ook voor een goede groepsvorming. De kinderen kunnen goed samenwerken en zijn behulpzaam naar elkaar toe. We doen veel aan natuurbeleving. We hebben een zeer groene schoolomgeving met moestuinen die we samen onderhouden. We zaaien, planten, oogsten en eten uit eigen tuin!
We werken groepsdoorbrekend tijdens het buitenuurtje op woensdag en het atelier op vrijdag. We werken dan samen met de leerlingen van groep 6-7-8. Op dinsdagochtend gaan we naar Obs Dijkzicht waar we samen met de leerlingen van groep 1-2-3-4 les hebben en spelen.

Op onze groepspagina vind je allerlei artikelen over wat er speelt in onze groep. Neem dus geregeld een kijkje!


  

  

Natuurmuseum Holterberg

Groep 1-2-3-4 bracht op 6 maart een bezoek aan het Natuurmuseum op de Holterberg. Nadat Anton de opdrachten had uitgelegd gingen we tweemaal door het museum met twee verschillende speurtochten. De kinderen keken hun ogen uit, het was een en al verwondering. We zagen prachtige dieren in mooie diorama's. Ze mochten van Anton zelfs even in een diorama met herten. Het leek alsof de kinderen in een landschap met herten liepen. Na het bezoek was er nog even gelegenheid om het Bos van Daantje Das door te lopen met allerlei natuurlijke speelmaterialen. De tijd vloog voorbij. De buschauffeur nam ons vervolgens mee over de toeristische route over de Holterberg. Op school maakten de kinderen een fotoverslag van het bezoek.

 

 

 

Laatste Nieuws

Data oud papier 2020
Kerstknutselen 2019
Einde schooljaar
Eindfeest 2019
Modderdag 2019

Uit het fotoboek

Hellendoorn 2019 (29) Hellendoorn 2019 (27)
Hellendoorn 2019 (28) Hellendoorn 2019 (26)