Welkom bij groep 1-2-3-4

Juf Diana heeft 10 leerlingen in deze gezellige combinatiegroep. We werken veel met coöperatieve werkvormen, hierdoor leren de kinderen van en met elkaar. We zorgen daardoor ook voor een goede groepsvorming. De kinderen kunnen goed samenwerken en zijn behulpzaam naar elkaar toe. We doen veel aan natuurbeleving. We hebben een zeer groene schoolomgeving met moestuinen die we samen onderhouden. We zaaien, planten, oogsten en eten uit eigen tuin!
We werken groepsdoorbrekend tijdens het buitenuurtje op woensdag en het atelier op vrijdag. We werken dan samen met de leerlingen van groep 6-7-8. Op dinsdagochtend gaan we naar Obs Dijkzicht waar we samen met de leerlingen van groep 1-2-3-4 les hebben en spelen.

Op onze groepspagina vind je allerlei artikelen over wat er speelt in onze groep. Neem dus geregeld een kijkje!


  

  

Thema winter

In januari en februari zijn we bezig geweest met het thema winter. We werden zelfs verwend met een paar dagen sneeuw, dat maakte het compleet. We hebben allerlei opdrachten gedaan zoals verven met ijsklontjes. De kinderen van groep 3 en 4 hebben een spreekbeurt gehouden. We leerden over de sneeuwuil, poolvos, sneeuwhaas en pinguïn. N.a.v. de spreekbeurt van Iris maakten de kleuters een uilskuiken en groep 3 en 4 tekende met pastelkrijt een sneeuwuil.

 
Sneeuwpret                                                        We maken een sneeuwman van dozen.

 
Een sneeuwpop van waskrijt en ecoline.                Verven met een ijsklontje.

 
Spelen in het winterhol.                                       Een ijsbeer kleien.

 
 
De spreekbeurten over dieren die leven in de kou.


Laatste Nieuws

Data oud papier 2020
Kerstknutselen 2019
Einde schooljaar
Eindfeest 2019
Modderdag 2019

Uit het fotoboek

Hellendoorn 2019 (29) Hellendoorn 2019 (27)
Hellendoorn 2019 (28) Hellendoorn 2019 (26)