Thema winter

In januari en februari zijn we bezig geweest met het thema winter. We werden zelfs verwend met een paar dagen sneeuw, dat maakte het compleet. We hebben allerlei opdrachten gedaan zoals verven met ijsklontjes. De kinderen van groep 3 en 4 hebben een spreekbeurt gehouden. We leerden over de sneeuwuil, poolvos, sneeuwhaas en pinguïn. N.a.v. de spreekbeurt van Iris maakten de kleuters een uilskuiken en groep 3 en 4 tekende met pastelkrijt een sneeuwuil.

Sneeuwpret                                                        We maken een sneeuwman van dozen.

Een sneeuwpop van waskrijt en ecoline.                Verven met een ijsklontje.

Spelen in het winterhol.                                       Een ijsbeer kleien.

De spreekbeurten over dieren die leven in de kou.