Welkom bij groep 1-2-3-4

Juf Diana heeft 10 leerlingen in deze gezellige combinatiegroep. We werken veel met coöperatieve werkvormen, hierdoor leren de kinderen van en met elkaar. We zorgen daardoor ook voor een goede groepsvorming. De kinderen kunnen goed samenwerken en zijn behulpzaam naar elkaar toe. We doen veel aan natuurbeleving. We hebben een zeer groene schoolomgeving met moestuinen die we samen onderhouden. We zaaien, planten, oogsten en eten uit eigen tuin!
We werken groepsdoorbrekend tijdens het buitenuurtje op woensdag en het atelier op vrijdag. We werken dan samen met de leerlingen van groep 6-7-8. Op dinsdagochtend gaan we naar Obs Dijkzicht waar we samen met de leerlingen van groep 1-2-3-4 les hebben en spelen.

Op onze groepspagina vind je allerlei artikelen over wat er speelt in onze groep. Neem dus geregeld een kijkje!


  

  

Activiteiten in groep 1-2-3-4

In onze kleine groep 1-2-3-4 doen we veel opdrachten samen. De kinderen werken met hun leeftijdsgenoten samen, maar er vindt ook vaak een mix plaats. Zo krijgen de kinderen van groep 3 hun leesinstructie gezamenlijk met de kleuters. Daarbij krijgt groep 3 een coachende rol. Zo maken de kleuters al kennis met letters en woorden. Groep 4 leest voor aan de andere kinderen wat goed is voor hun leesontwikkeling. Daarnaast doen we kringactiviteiten samen. Als school hebben we wekelijks een buitenuurtje en atelier waarbij alle groepen gemengd opdrachten doen.

  
Paddenstoelen nader bekijken, ontdekkend leren.

 
Samen oefenen met klanken, letters en woordjes.

 
Groep 4 werkt samen bij het rekenen. Ze leren bijv. de tafels met natuurlijke materialen.

 
Alle tijd om lekker te spelen.

 
Een gezellige decembermaand met Sint en Kerst.


Laatste Nieuws

Data oud papier 2020
Kerstknutselen 2019
Einde schooljaar
Eindfeest 2019
Modderdag 2019

Uit het fotoboek

Hellendoorn 2019 (29) Hellendoorn 2019 (27)
Hellendoorn 2019 (28) Hellendoorn 2019 (26)