Activiteiten in groep 1-2-3-4

In onze kleine groep 1-2-3-4 doen we veel opdrachten samen. De kinderen werken met hun leeftijdsgenoten samen, maar er vindt ook vaak een mix plaats. Zo krijgen de kinderen van groep 3 hun leesinstructie gezamenlijk met de kleuters. Daarbij krijgt groep 3 een coachende rol. Zo maken de kleuters al kennis met letters en woorden. Groep 4 leest voor aan de andere kinderen wat goed is voor hun leesontwikkeling. Daarnaast doen we kringactiviteiten samen. Als school hebben we wekelijks een buitenuurtje en atelier waarbij alle groepen gemengd opdrachten doen.

Paddenstoelen nader bekijken, ontdekkend leren.

Samen oefenen met klanken, letters en woordjes.

Groep 4 werkt samen bij het rekenen. Ze leren bijv. de tafels met natuurlijke materialen.

Alle tijd om lekker te spelen.

Een gezellige decembermaand met Sint en Kerst.