Welkom bij groep 1-2-3-4

Juf Diana heeft 10 leerlingen in deze gezellige combinatiegroep. We werken veel met coöperatieve werkvormen, hierdoor leren de kinderen van en met elkaar. We zorgen daardoor ook voor een goede groepsvorming. De kinderen kunnen goed samenwerken en zijn behulpzaam naar elkaar toe. We doen veel aan natuurbeleving. We hebben een zeer groene schoolomgeving met moestuinen die we samen onderhouden. We zaaien, planten, oogsten en eten uit eigen tuin!
We werken groepsdoorbrekend tijdens het buitenuurtje op woensdag en het atelier op vrijdag. We werken dan samen met de leerlingen van groep 6-7-8. Op dinsdagochtend gaan we naar Obs Dijkzicht waar we samen met de leerlingen van groep 1-2-3-4 les hebben en spelen.

Op onze groepspagina vind je allerlei artikelen over wat er speelt in onze groep. Neem dus geregeld een kijkje!


  

  

Groep 5 rekent met groep 3

Eén keer per week mogen de kinderen van groep 5 een rekenles geven aan groep 3. Zij doen dat in wisselende tweetallen. Ze bereiden de les goed voor alvorens ze hem geven. Ze nemen de handleiding erbij, zoeken zelf de materialen en bedenken er soms zelf ook nog opdrachten bij. Tijdens de les houden ze de kinderen van groep 3 goed in de gaten en controleren of ze de stof snappen. Groep 5 loopt er wel eens tegen aan dat dit niet het geval is en dan moeten ze hun uitleg aanpassen. 
Heel mooi om te zien hoe dit aangepakt wordt en leerzaam voor zowel groep 3 als groep 5!

 

Laatste Nieuws

Data oud papier 2020
Kerstknutselen 2019
Einde schooljaar
Eindfeest 2019
Modderdag 2019

Uit het fotoboek

Hellendoorn 2019 (29) Hellendoorn 2019 (27)
Hellendoorn 2019 (28) Hellendoorn 2019 (26)