Dierententoonstelling

Ook dit jaar brachten we weer een bezoekje aan de dierententoonstelling in het buurthuis. Nicky maakte hier een verslagje van.

Dierententoonstelling.

Dat is in het buurthuis. Er waren: konijnen, vogels, kippen/hanen en duiven. Bij de tentoonstelling worden dieren gekeurd.

Ik heb hier voor kinderen gevraagd wat hun er van vonden. Jeremy: Ik vond alleen de kippen eng. Voor de rest was het leuk. Rilana: Ik vond het heel leuk en niks was eng. Elke: Ik vond het leuk. Helaas mocht ik er geen een vasthouden. Juf Diana: Ik vond de konijnen het aller schattigst. Maar de andere dieren waren ook leuk. Matthijs: Ik vond het leuk en schattig. Jack: Ik vond hetzelfde als Matthijs. Nicky: Ik vond het een beetje leerzaam, want nu weet ik hoe ik een kip moet vasthouden en het is mijn hobby.

Geschreven doorNicky Grootenhuis.