Welkom bij groep 1-2-3-4

Juf Diana heeft 10 leerlingen in deze gezellige combinatiegroep. We werken veel met coöperatieve werkvormen, hierdoor leren de kinderen van en met elkaar. We zorgen daardoor ook voor een goede groepsvorming. De kinderen kunnen goed samenwerken en zijn behulpzaam naar elkaar toe. We doen veel aan natuurbeleving. We hebben een zeer groene schoolomgeving met moestuinen die we samen onderhouden. We zaaien, planten, oogsten en eten uit eigen tuin!
We werken groepsdoorbrekend tijdens het buitenuurtje op woensdag en het atelier op vrijdag. We werken dan samen met de leerlingen van groep 6-7-8. Op dinsdagochtend gaan we naar Obs Dijkzicht waar we samen met de leerlingen van groep 1-2-3-4 les hebben en spelen.

Op onze groepspagina vind je allerlei artikelen over wat er speelt in onze groep. Neem dus geregeld een kijkje!


  

  

Dierententoonstelling

Ook dit jaar brachten we weer een bezoekje aan de dierententoonstelling in het buurthuis. Nicky maakte hier een verslagje van.

Dierententoonstelling.

Dat is in het buurthuis. Er waren: konijnen, vogels, kippen/hanen en duiven. Bij de tentoonstelling worden dieren gekeurd.

Ik heb hier voor kinderen gevraagd wat hun er van vonden. Jeremy: Ik vond alleen de kippen eng. Voor de rest was het leuk. Rilana: Ik vond het heel leuk en niks was eng. Elke: Ik vond het leuk. Helaas mocht ik er geen een vasthouden. Juf Diana: Ik vond de konijnen het aller schattigst. Maar de andere dieren waren ook leuk. Matthijs: Ik vond het leuk en schattig. Jack: Ik vond hetzelfde als Matthijs. Nicky: Ik vond het een beetje leerzaam, want nu weet ik hoe ik een kip moet vasthouden en het is mijn hobby.

Geschreven doorNicky Grootenhuis.

 


Laatste Nieuws

Data oud papier 2020
Kerstknutselen 2019
Einde schooljaar
Eindfeest 2019
Modderdag 2019

Uit het fotoboek

Hellendoorn 2019 (29) Hellendoorn 2019 (27)
Hellendoorn 2019 (28) Hellendoorn 2019 (26)