Welkom bij groep 1-2-3-4

Juf Diana heeft 10 leerlingen in deze gezellige combinatiegroep. We werken veel met coöperatieve werkvormen, hierdoor leren de kinderen van en met elkaar. We zorgen daardoor ook voor een goede groepsvorming. De kinderen kunnen goed samenwerken en zijn behulpzaam naar elkaar toe. We doen veel aan natuurbeleving. We hebben een zeer groene schoolomgeving met moestuinen die we samen onderhouden. We zaaien, planten, oogsten en eten uit eigen tuin!
We werken groepsdoorbrekend tijdens het buitenuurtje op woensdag en het atelier op vrijdag. We werken dan samen met de leerlingen van groep 6-7-8. Op dinsdagochtend gaan we naar Obs Dijkzicht waar we samen met de leerlingen van groep 1-2-3-4 les hebben en spelen.

Op onze groepspagina vind je allerlei artikelen over wat er speelt in onze groep. Neem dus geregeld een kijkje!


  

  

Droomschool

Vrijdag 24 november bezochten groep 5 en 6 de burgemeester op het gemeentehuis. Hij had hen uitgenodigd voor een droomschool opdracht. Matthijs maakte hiervan een verslagje.
Gemeentehuis
We gingen met de auto naar het gemeentehuis. Met 2 auto’s want we gingen met twee groepen groep 5,6. Dat zijn Imke, Jalina, Sam, Sanne, Jack, Nicky, Devin, Matthijs. Degene die ons brachten waren juf Alya en Rachel. De burgemeester heet Tom Strien. Hij had een gouden ketting met twaalf golven. Daar bedoelen ze mee dat er twaalf dorpen zijn in de gemeente Olst Wijhe. Hij had hem om als er iets biezonders is. Zo als waneer sinterklaas komt of er iemand getrouwd is. Hij is 59 jaar in maart de 23e is hij jarig. We hebben een droom school gemaakt. Nicky en ik Matthijs. Devin + Jack. SAM + Sanne. Imke + jalina.

van Matthijs Kruitbosch

 

 

Laatste Nieuws

Data oud papier 2020
Kerstknutselen 2019
Einde schooljaar
Eindfeest 2019
Modderdag 2019

Uit het fotoboek

Hellendoorn 2019 (29) Hellendoorn 2019 (27)
Hellendoorn 2019 (28) Hellendoorn 2019 (26)