Droomschool

Vrijdag 24 november bezochten groep 5 en 6 de burgemeester op het gemeentehuis. Hij had hen uitgenodigd voor een droomschool opdracht. Matthijs maakte hiervan een verslagje.

Gemeentehuis
We gingen met de auto naar het gemeentehuis. Met 2 auto’s want we gingen met twee groepen groep 5,6. Dat zijn Imke, Jalina, Sam, Sanne, Jack, Nicky, Devin, Matthijs. Degene die ons brachten waren juf Alya en Rachel. De burgemeester heet Tom Strien. Hij had een gouden ketting met twaalf golven. Daar bedoelen ze mee dat er twaalf dorpen zijn in de gemeente Olst Wijhe. Hij had hem om als er iets biezonders is. Zo als waneer sinterklaas komt of er iemand getrouwd is. Hij is 59 jaar in maart de 23e is hij jarig. We hebben een droom school gemaakt. Nicky en ik Matthijs. Devin + Jack. SAM + Sanne. Imke + jalina.

van Matthijs Kruitbosch