Welkom bij groep 1-2-3-4

Juf Diana heeft 10 leerlingen in deze gezellige combinatiegroep. We werken veel met coöperatieve werkvormen, hierdoor leren de kinderen van en met elkaar. We zorgen daardoor ook voor een goede groepsvorming. De kinderen kunnen goed samenwerken en zijn behulpzaam naar elkaar toe. We doen veel aan natuurbeleving. We hebben een zeer groene schoolomgeving met moestuinen die we samen onderhouden. We zaaien, planten, oogsten en eten uit eigen tuin!
We werken groepsdoorbrekend tijdens het buitenuurtje op woensdag en het atelier op vrijdag. We werken dan samen met de leerlingen van groep 6-7-8. Op dinsdagochtend gaan we naar Obs Dijkzicht waar we samen met de leerlingen van groep 1-2-3-4 les hebben en spelen.

Op onze groepspagina vind je allerlei artikelen over wat er speelt in onze groep. Neem dus geregeld een kijkje!


  

  

Alfabetopdrachten

De kinderen van groep 5 oefenden op allerlei manieren het alfabet en kregen bij de introductie hulp van groep 1-2-3. Devin uit groep 5 maakte een verslagje van de opdracht.

Alfabetopdracht
Wij deden een opdracht met de kinderen van groep 1,2,3,5. Je moest staan in alfabetvolgorde van a tot z.
We hadden ook andere leuke opdrachten gedaan. En we hadden een groep 5 opdracht met de krant.
We moesten de opdracht doen van alfabetische volgorde. Je moest eerst een kort stukje uit de krant kiezen. Je moest een kort stukje lezen uit de krant. En dan elk woord dat je tegen komt moest je opschrijven. En we moesten een andere opdracht doen. We moesten dingen zoals een jurk en lijm en verf in goede volgorde leggen .Dan moet je de a onder het ding dat met de a begint leggen.

Geschreven door Devin Spieker
 
Woorden uit een krantenartikel in alfabetische volgorde opschrijven. En een Sint ABC maken.


Herken je de A, b en c?

Media
  • ABCopdr.jpg

Laatste Nieuws

Data oud papier 2020
Kerstknutselen 2019
Einde schooljaar
Eindfeest 2019
Modderdag 2019

Uit het fotoboek

Hellendoorn 2019 (29) Hellendoorn 2019 (27)
Hellendoorn 2019 (28) Hellendoorn 2019 (26)