welkom bij Groep 6-7-8

Meester Gerard heeft 10 leerlingen in deze combinatiegroep. Er wordt groepsdoorbrekend gewerkt tijdens het buitenuurtje en het atelier. De leerlingen werken dan samen met de kinderen uit groep 1-2-3-4.
Vanaf 2 oktober gaat de groep iedere dinsdagochtend naar Obs Dijkzicht om daar samen met hun bovenbouw deel te nemen aan het derde jaar van het leerorkest.

Fossielen bij Keizersrande

Fossielen les Deventer
Wij zijn dinsdag 25 september 2018 naar een natuurij geweest. Waar wij les kregen van een mevrouw Ze gaf ons les over fossielen hoe ze ontstaan. Ze ontstaan doordat ze versteend raken. En geen lucht kunnen krijgen. Dus ze moeten in een ruimte zijn waar geen zuurstof is. En we mochten nog beestjes vangen ik had zelf een soort van garnaal/kreeft. En daarna gingen we zelf ook fossielen maken. Ik had een Z kristal gemaakt dat was wel leuk . Maar daarna gingen we in een soort van oog zitten dat voelde raar.

Van Thomas, groep 8