welkom bij Groep 6-7-8

Meester Gerard heeft 10 leerlingen in deze combinatiegroep. Er wordt groepsdoorbrekend gewerkt tijdens het buitenuurtje en het atelier. De leerlingen werken dan samen met de kinderen uit groep 1-2-3-4.
Vanaf 2 oktober gaat de groep iedere dinsdagochtend naar Obs Dijkzicht om daar samen met hun bovenbouw deel te nemen aan het derde jaar van het leerorkest.

Verkeersexamen

Wij hadden woensdag 21-6-2017 een verkeersexamen gehad.

2 kinderen waren net niet geslaagd, dat vond de meester jammer(die 2 kinderen hebben een herexamen gehad) J

De andere kinderen waren wel geslaagd daar was de meester blij mee. Sommige waren de verkeerde kant op gegaan. Maar de meeste zaten wel goed, omdat overal borden stonden.

Het raarste gedeelte was bij de hooiberg, want je fietste ernaartoe en toen moest je om de hooiberg fietsen. Je had hesjes met rugnummers en daarmee wisten ze je naam, omdat als je iets fout deed zetten ze een kruisje bij je naam. Toen we weer aankwamen op het schoolplein van de ter stege, moest je je hesje weer inleveren en kon je wachten.

Ik (Christiaan) moest als eerst fietsen terwijl ik niet eens de route wist (omdat ik niet bij het oefenen was). Aan het einde moest ik wachten op alle kinderen. En ik stond daar dus 10 tot 20 min te Wachten.

Dit is wat de kinderen ervan vonden

Christiaan: leuk en wel makkelijk

Niels: jammer dat ik niet geslaagd was bij de 1ste test en de 2de wel

Loraine: leuk en spannend

Maud: spannend

Tijmen: goed geregeld en spannend en leerzaam

Eline: avontuurlijk

Ruben: saai en soms ook leuk

Bregje: saai en leerzaam

Frida: leuk

Anke: beetje leuk

Nick: leuk

Aan het einde waren alle kinderen klaar, en gingen we dus weer naar school toe (fietsend natuurlijk). Aan het eind van de dag waren we weer terug, en gingen we weer naar huis.

JJJJDit verhaaltje is getypt door Christiaan en NielsJJJJ