welkom bij Groep 6-7-8

Meester Gerard heeft 10 leerlingen in deze combinatiegroep. Er wordt groepsdoorbrekend gewerkt tijdens het buitenuurtje en het atelier. De leerlingen werken dan samen met de kinderen uit groep 1-2-3-4.
Vanaf 2 oktober gaat de groep iedere dinsdagochtend naar Obs Dijkzicht om daar samen met hun bovenbouw deel te nemen aan het derde jaar van het leerorkest.

Musical Rampenkamp

Wij hadden donderdag 13 juli de musical. En het ging over een kamp met een ramp het heet: Rampenkamp. De rollen zijn:
Meester Tom = Ruben          Ouder = Christiaan     Chris = Chris
Karin = Eline                            Nurlayla = Bregje        Frits = Tijmen
Abderrahim = Tijmen            Shannen = Frida          Nabil = Chris
Kirsten = Maud                       Souad  =Niels               Tim = Thomas
Julia = Loraine                        Gino = Christiaan          Barry = Nick
Annie =  Anke                         Automobilist =  Frida   Babs = Loraine
Agent 1 = Niels                       Agent 2 = Tijmen          Celgenoot 1 = Nick
Celgenoot 2 = Frida               Celgenoot 3 = Eline      Celgenoot 4 =  Bregje
En Celgenoot 5 = Thomas
Dat zijn alle rollen. Het zijn er best veel maar ja dat hoort bij een goede musical. De musical  was heel leuk vooral al de grappen die gemaakt werden. De grappigste rollen waren: Frits, Gino, Barry Nurlayla en Abderrahim. Kirsten was de populairste in de klas en zij en haar groepje waren tegen Shannon en haar groepje, maar uiteindelijk was het niet zo. Ruben was de meester maar had een gekke baard echt heel gek, hij was vergeten om weer in de bus te gaan.
Uiteindelijk werden er lootjes getrokken en 1 van de prijzen was een dart bord. Na de musical mocht groep 8 partypoppers afvuren, en dat was ongeveer het einde.

dit is getypt door Christiaan en Thomas