welkom bij Groep 6-7-8

Meester Gerard heeft 10 leerlingen in deze combinatiegroep. Er wordt groepsdoorbrekend gewerkt tijdens het buitenuurtje en het atelier. De leerlingen werken dan samen met de kinderen uit groep 1-2-3-4.
Vanaf 2 oktober gaat de groep iedere dinsdagochtend naar Obs Dijkzicht om daar samen met hun bovenbouw deel te nemen aan het derde jaar van het leerorkest.

Op kamp

Op het begin zijn we naar bezoekerscentrum Dwingelderveld geweest dat was wel leuk maar er was wel veel wind. Om kwart over 1 gingen we naar kampeerboerderij de ulenborgh . Toen hebben we bedden uitgekozen . Toen hadden we vrije tijd tot kwart voor 6/6 uur. Toen hebben we gegeten. ’s Avonds hebben we nog bootje gevaren . donderdag hebben we gegeten . daarna zijn we naar museum de oude aarde geweest . daarna zijn we nog naar de winkel geweest . toen we bij het huisje waren hadden we vrije tijd tot half 6/6 uur . ’s avonds hebben we nog bootje gevaren . en ’s avonds hadden we ook nog bonte avond .

Dit verhaaltje is geschreven door niels boerkamp