welkom bij Groep 6-7-8

Meester Gerard heeft 10 leerlingen in deze combinatiegroep. Er wordt groepsdoorbrekend gewerkt tijdens het buitenuurtje en het atelier. De leerlingen werken dan samen met de kinderen uit groep 1-2-3-4.
Vanaf 2 oktober gaat de groep iedere dinsdagochtend naar Obs Dijkzicht om daar samen met hun bovenbouw deel te nemen aan het derde jaar van het leerorkest.

Schoolkamp Haarle

Schoolkamp 2016 een verslag van Christiaan (groep 8)

Woensdag 14 september: we zijn om 8:45 van school weggegaan we moesten ongeveer een uur fietsen om bij Tijenraan te komen. We gingen om 10:00 zwemmen tot 12:00, daarna gingen we weer verder gaan fietsen naar de kampeer boerderij. We zijn om 18:45 naar de sterrenwacht gegaan. We gingen om 21:30 weer weg, we kwamen om 22:00 weer aan. we gingen om 23:00 naar bed en we bleven heel lang liggen, om 24:00 moesten we stil zijn…

Donderdag 15 september: 7:30 opstaan… we mochten van 7:30 tot 12:00 vrijetijd hebben. om 12:30 gingen we ontbijten. en daarna om 13:00 gingen we een wandeltocht maken, de eekhoorntjes route, daarna om 14:00 gingen we naar memory museum… we waren klaar om 15:00, daarna gingen we winkelen tot 16:30, daarna gingen we terug naar de kampeer boerderij we gingen toen de bonte avond doen tot 21:00 en toen deden we tot 22:00 verstoppertje-in-het-donker … om 22:30 kwam er een man aan en die zei: “jullie moeten nu stil zijn”!!! en toen moesten we van meester slapen

Vrijdag 16 september: 7:30 opstaan daarna weer vrije tijd. Om 13:00 uur minigolven! Tot 14:00 daarna gingen we weer naar school. we waren er om 13:00 uur toen maakten we een groepsfoto met Dijkzicht, en toen we naar school fietste zongen we het Nulse lied.

Zwemmen: met zwemmen was het heel leuk we. gingen met zijn allen van de glijbaan, bij het einde klommen we allemaal naar boven het was een echte chaos in de glijbaan. Daarna mochten we naar het grote bad. daar gingen we met zijn allen van de duikplank, er was een ongeluk gebeurt Maud sprong van de duikplank en Chris 1 seconde erna. en Chris sprong toen midden op Maud en iedereen was boos op Chris. Maar gelukkig was het goed gegaan maar Maud had heel veel pijn.

Sterrenwacht: bij de sterrenwacht waren 3 dingen nummer 1: er was een presentatie over het universum. hoe het is ontstaan, hoe het eruit ziet, wat er is, welke planeten er zijn en informatie over de planeten. nummer 2: we werden opgesplitst. 1 groepje ging de sterren bekijken en de andere ging een stukje heelal bekijken in een koepel… in de koepel kon je alles zien ook informatie en sterrenbeelden bij het andere kan je sterren de maan en andere dingen bekijken nummer 3: je mocht door een telescoop kijken naar de maan en het mannetje van de maan en de kraters.

Memory museum: we zijn ook naar een memory (wereldoorlog) museum gegaan. Het was best we interessant het ging ook over Anne frank en andere personen en je kon ook een filpje kijken en er waren over

• Haarle.jpg