welkom bij Groep 6-7-8

Meester Gerard heeft 10 leerlingen in deze combinatiegroep. Er wordt groepsdoorbrekend gewerkt tijdens het buitenuurtje en het atelier. De leerlingen werken dan samen met de kinderen uit groep 1-2-3-4.
Vanaf 2 oktober gaat de groep iedere dinsdagochtend naar Obs Dijkzicht om daar samen met hun bovenbouw deel te nemen aan het derde jaar van het leerorkest.
Voetbalwedstrijd

Vriendschappelijke interschool

 

Donderdag 23 juni het was een zonnige dag op het veld van Wijhe ‘92 het jonge team van de Tellegen met een paastoernooi titel op hun naam was van de partij tegen de veel betere OBS De Holsthoek. Maar dat zegt niets het zou een leuke wedstrijd voor De Holsthoek want het was hun eerste wedstrijd en ze waren ervan overtuigt dat ze gingen winnen. Het was een mooie dag om te voetballen dus gingen we ervoor en het resultaat was goed want in de eerste helft speelde we al beter met gevolg een 1-0 voorsprong met als doelpuntenmaker tan en aangever Sven. Toen kwam de tweede helft met een doelpuntenfestijn het begon met een doelpunt voor ons, met aangever: tan en doelpuntenmaker: Sven maar het was niet afgelopen want 5 minuten later nog een doelpunt van: Sven en toen kwam Jari met een fantastische hattrick met een goal van iets buiten de 16 meter lijn in de verre hoek maar het was niet klaar want toen kwam een goede vrije trap die over de keeper ging en toen kwam nog eventjes een doelpunt van dichtbij van Jari  en dat was de 6-0 maar het was nog lang niet afgelopen want we hadden nog meer dan 8 minuten te spelen. Toen kwam Sven met de 7-0! Maar toen kwam de Tellegen met de 7-1 L                 en dat was ook het einde van de wedstrijd een uitslag van

7-1 voor De Holsthoek.

 

Einde

Van Jari en Sven
 

 

Media
  • Voetbal1.jpg

Laatste Nieuws

Data oud papier 2020
Kerstknutselen 2019
Einde schooljaar
Eindfeest 2019
Modderdag 2019

Uit het fotoboek

Hellendoorn 2019 (29) Hellendoorn 2019 (27)
Hellendoorn 2019 (28) Hellendoorn 2019 (26)