Het is bijna meer herfst dan winter
en er ligt nog veel blad op het plein.
Dat nodigt natuurlijk uit om....
lekker met bladeren te gooien!

Maar desondanks hebben we de klas toch een beetje winters aangekleed.
Onze herfstboom heeft de bladeren laten vallen en een winters tintje gekregen.
De kinderen van groep 2 en 3 hebben sneeuwpopjes van pomponnen gemaakt.
We zorgen goed voor de vogels buiten. Iedere morgen krijgen ze een gevarieerd ontbijtje op de voedertafel.
Dat trekt weer allerlei soorten vogels. Die gaan we deze week tellen in het kader van de tuinvogeltelling en omdat het leuk is om te zien welke en hoeveel vogels er op ons lekkers af komen!

• Sneeuwmannetjes.jpg